On juhlan aika!

Olemme päässeet kotiin: Kuivinen LKV on muuttanut tänä keväänä Museokadulle.

Asunnon myynti ja osto ovat usein elämän suurimpia päätöksiä. Kiinteistönvälittäjänä saamme kulkea palan matkaa asiakkaidemme rinnalla ja jakaa nämä tärkeät hetket.

Kymmeneen vuoteemme kiinteistönvälittäjinä on mahtunut lukuisia vaiheita. Aloitimme Remaxilla vuonna 2007. Sen jälkeen vuorossa oli Huom!, ja syksyllä 2014 perustimme Oho.:n yhdessä viiden kollegan kanssa. Satojen asuntokauppojen kokemuksella tarjoamme nyt Kuivinen LKV:ssä asiantuntevaa palvelua, hyvää yhteydenpitoa, pysähtyvää ja kohtaavaa läsnäoloa.

Matkamme Museokadun liiketilaan on ollut täynnä odottamattomia käänteitä. Olimme etsineet pitkään liiketilaa Etu-Töölöstä, ja vuodenvaihteessa olimme jo saamassa erään mukavan tilan Töölönkadulta. Totesin tällöin uudelle assistentillemme Katjalle, että olen todella kiitollinen uudesta liiketilastamme. Unelma Museokadun kulmassa olevasta tilasta kuitenkin kyti mielessä. Ehkäpä sen vuoro olisi joskus myöhemmin!

Asia jäi silloin siihen. Kohtalo puuttui peliin, kun emme saanetkaan Töölönkadun liiketilaa. Pyysin Katjaa soittamaan Museokadun kulman isännöitsijälle. Ainahan kannattaisi kysyä ja pyytä heitä ilmoittamaan, jos tila vapautuu.

Ihme ja kumma, tila oli irtisanottu marraskuussa ja vapautumassa nyt keväällä. Loppu sujuikin kuin saduissa (tai ainakin melkein) ja saimme ihanan liiketilan 1.3.2017.

Olemme kovin kiitollisia uuden yrityksemme uudesta kodista ja enemmän kuin innoissamme.

Nyt sitten juhlimme yhdessä. Tervetuloa kakulle ja kahville sekä tutustumaan meihin
ja uuteen toimistoomme. Ovet ovat avoinna ma 24.4. – ke 26.4. klo 11–16.