”Olimme ensiasunnon ostajia, joten meillä ei ollut välittäjistä vertailukohteita. Mutta toivottavasti se olisi aina näin helppoa. Välittäjä antoi mukavasti rauhassa tutustua asuntoon ennen myyntipuheen aloittamista. Kauppatilanne oli kokonaisuudessaan hyvin toimiva.”

-Ville ja Tiina Töytäri, Helsinki

”Olin tavannut välittäjän useasti jo aiemmin. Esittely ja myynti sujuivat hyvin miellyttävästi, ammattitaitoisesti sekä nopeasti. Kuvat olivat todella hienot ja asunto esitettiin yhtä kauniina kuin todellisuudessa olikin. Yhteydenpito ja ajan tasalla pitäminen sujui hyvin joka vaiheessa. Välittäjä oli mukava ja tehokas. Suosittelen ehdottomasti!”

-Sirpa, Espoo

 

”Välittäjä oli fiksu, helposti lähestyttävä, asiansa osaava ammattilainen ja aikaansaava. Asuntomme myynti sujui todella hyvin. Asiat etenivät ripeästi ja oli luottavainen ja hyvä tunne yhteistyöstä. Yhteydenpito oli joutuisaa ja asunnon stailaus oli todella hieno. Asuntoesitekin ja kuvat olivat täydellisiä.

Asunto meni nopeasti kaupaksi, kaupanteko sujui hyvin ja koimme, että Maria oli aidosti kiinnostunut auttamaan asuntoasiassamme. Huolenpitoa, lämpöä ja ammattitaitoista välitystyötä, kiitos!”

-Tarja ja Juha Heikkinen, Helsinki

”Saimme asunnosta huomattavasti paremman hinnan, kuin millä toinen kilpailuttamamme välittäjä olisi lähtenyt asuntoa myymään. Samin kanssa kommunikointi sujui hyvin ja hänen toimintansa herätti luottamusta. Sami ei hötkyillyt vaan piti meidän puoliamme kaupassa. Suosittelemme lämpimästi.”

-Kaisa ja Joni Jaakkola

Kuivinen LKV referenssi

”Emme tunteneet välittäjää ennestään vaan tapasimme hänet asuntonäytössä kun etsimme itsellemme kotia. Samalla pääsimme tutustumaan myyjään työssään. Sami oli rauhallinen, asiallinen ja tilannetajuinen. Hän ei ollut moksiskaan esittäessämme ns negatiivisia asioita eikä myöskään selitellyt turhaan. Meidän asuntomme myynti sujui hyvin, saimme myytyä asunnon pyyntihinnalla. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja asiakasta pidettiin ajan tasalla. Jokaisen näytön jälkeen saimme soiton, vaikka mitään uutta kerrottavaa ei olisi ollut.” 

-Antti Peltonen, Vantaa

”Ensivaikutelma välittäjästä oli asiallinen, mukava ja neutraali; välittäjä osasi vastata asuntoa/yhtiötä koskeviin kysymyksiin keskimääräistä paremmin. Olimme ostajan roolissa, mutta omasta näkökulmastamme asiat sujuivat ongelmitta ja jouhevasti. Välittäjä vastasi myös nopeasti kysymyksiin ja yhteydenpito kaupan yhteydessä oli helppoa.

Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja selkeää ja asuntoa pääsi joustavasti katsomaan. Välittäjä ei myöskään ollut painostavan myyntihenkinen, vaan antoi tutustua asuntoon rauhassa ja osasi tarvittaessa vastata kysymyksiin. Kuvat ilmoituksessa olivat selkeät ja realistiset ja ilmoituksessa oli tarvittavat tiedot. Tämä oli ainakin meille todella tärkeää ja vaikutti suuresti siihen, päädymmekö edes ottamaan välittäjään yhteyttä ja katsomaan asuntoa. Välittäjä ei ollut meille entuudestaan tuttu, mutta suosittelisimme häntä jatkossa.

Olemme viihtyneet asunnossa todella hyvin ja olemme tosi tyytyväisiä kauppaan!”

– Johanna Ranta ja Mikko Neva, Espoo

Myin sinkkuasuntoni loppukesästä/syksyllä 2016 Kalliosta välitystoimisto Kuivisen kautta. Nykyinen aviomieheni kilpailutti useita välittäjiä ja valitsimme yhdessä Marian.
Jo ensitapaamisessa Maria antoi itsestään luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan. Sain myytyä asuntoni kohtuullisella välityspalkkiolla hyvään markkinahintaan jo ennen ensinäyttöä. Myynti-ilmoitus oli laajalti näkyvissä, ammattivalokuvaajan kuvat edustavia ja asunnon tiedot olivat kattavasti esitelty ilmoituksessa.
Maria piti minut hyvin ajantasalla koko kaupankäynnin ajan ja tunsin oloni turvalliseksi suuressa elämänmuutoksessa. Rautaisen ammattitaidon lisäksi Maria välittää myös asiakkaistaan.
Kauppojen jälkeenkin olemme saaneet hyviä neuvoja tulevan unelmien kodin ostoon ilman palkkiota. Annan Kuivinen Oy:lle 5 pistettä ja suosittelen heitä lämpimästi kaikille.”

– Outi Mikkola, Helsinki

kiinteistövälitys kuivinen lkv referenssi roihuvuori

”Myimme nykyisen vaimoni kanssa asuntomme yhtä aikaa loppusyksystä 2016. Kilpailutin useita välittäjiä ja Maria vakuutti itsevarmuudellaan ja asiantuntemuksellaan minut, joten annoimme toimeksiannon hänelle. Sain suosittelut Mariasta tutun tutun kautta ja nappiin meni. Myyntivinkit, asunnon stailaus sekä huippuhyvät ammattivalokuvat olivat iso osa menestyksekästä myyntiä. Koko myyntiprosessi sujui rennon asiantuntevasti, joustavasti ja henkilökohtaisen myyntistressin iskiessä Maria osasi rauhoitella ja vakuuttaa asioiden sujuvan. Saimme selkeitä neuvoja ja tietoa markkinoista, joka vahvisti luottamusta Marian asiantuntemukseen. Sain asunnostani hyvän hinnan, eikä asiakkuuden hoitaminen loppunut kauppakirjojen allekirjoitukseen – Maria oli korvaamaton apu myös uuden asunnon hankinnassa.

Voin suositella Kuivinen LKV:tä suurella sydämellä – Maria osaa todella asiansa. Kiitos vielä.”

-Antonio Duarte, Helsinki

”Oikein miellyttävä välittäjä. Hänen kanssaan oli kiva asioida ja jutella ja kyllä asiat hoitui. En löydä mitään moittimisen aihetta. Mulla on erilaisia välittäjiä ollut ja hän on ollut tähän mennessä paras.”

– Ella Johansson, Helsinki

× Miten voimme auttaa?