Hyvä kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa

Asunnon myynnissä tärkeässä asemassa ovat ammattimaiset ja laadukkaat myyntikuvat. Asuntoja kevätmarkkinoilla on runsaasti ja tämän vuoksi esikarsinta tutustuttavien kohteiden suhteen tehdään jo usein internetissä. Kuvissa ratkaisevassa osassa ovat tilan tuntu, kiinnostavat yksityiskohdat, oikea kuvakulma, sopivat värit ja tunnelma, on tärkeää näyttää kodistasi juuri ne parhaat puolet ja saada kotisi tuntumaan kodilta myös ostajalle. Mutta kuten otsikkokin jo ketoo, hyvä kuva puhukoon puolestaan.

 

Kuvia ennen ja jälkeen stailauksen

   

Keittiöstä otetuissa kuvissa ero on huima, ensimmäinen kuva on omistajan itse ottama kuva ja toinen amaattivalokuvaajamme ottama valokuva. Toisen kuvan olemme lisäksi stailanenet, tuoneet valkoisen pöytäliinan omenoineen ja tyhjänneet pöytätasot.
Jälkimmäinen keittiö on kutsuva ja raikas, kuten se oikeasti onkin. On tärkeä osata näyttää se myös kuvissa.

Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan

    

Pienellä vaivannäöllä ja stsailauksella saadaan ihmeitä aikaan. Tähän kotiin toimme sängynpeitteen, verhot, tyynyjä ja viltin.
Molemmat kuvat ovat ammattivalokuvaajan ottamia kuvia, mutta toki jälkimmäinen on kutsuvampi.

Tyhjä tila on helpompi hahmottaa kalustettuna

    

Myös tyhjä tila on huomattavasti helpompi hahmottaa, mikäli sinne voi tuoda jotain huonekaluja.
Tyhjä tila kannattaa aina sisustaa ja stailata kevyesti, näin tila pääsee enemmän oikeuksiinsa.

Kylpyhuoneen kuvauksessa valaistus on tärkeä

     

Kylpy ja pesutilakuvat ovat helposti usein hieman tunkkaisia ja oikean valotuksen löytäminen niissä on erityisen tärkeää.
Myös oikea ammattilaisen valitsema kuvakulma on tärkeässä asemassa ja saa tilan näyttämään viihtyisältä.

Asunnon ostossa ensivaikutelma on tärkeää ja luodaan asunnosta otettujen kuvien perusteella. Joskus teemme kuvauksen yhteydessä myös kuvastailausta ja tämä on erittäin tärkeä asia, pienellä vaivalla voi saada ihmeitä aikaan. Lisäksi asunnosta otettujen kuvien on oltava laadukkaat ja todenmukaiset. Myös itse voi tehdä paljon asioita jotka auttavat asunnon myyntiä, annamme niistä mielellämme asiakkaillemme vinkkejä ja neuvoja ja hyvällä yhteistyöllä pääsemme loistavaan lopputulokseen.

Terveisin, Maria