Kuivinen LKV – Kodikasta ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä

Kuivinen LKV

Pitkä polku, monia satoja asuntokauppoja ja lopulta tässä sitä ollaan, Kuivinen LKV:n kotisivut on vihdoin avattu. En enää minä yksin, vaan me yhdessä huippukollegani ja puolisoni Sami Kuivisen kanssa. Itse päädyin  kiinteistönvälitysalalle aikoinaan täysin sattumalta. Nyt jälkeen päin ajattelen, että onneksi näin kävi! Elämä johtaa joskus polkujamme eri suuntaan kuin itse olisi ikinä osannut kuvitellakaan.

Unelmoin jo pikkutyttönä klassisen laulajan ammatista. Opiskelin ensin viulunsoitonopettajaksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Lähelle unelmaani pääsin, kun lähdin vuodeksi opiskelemaan laulua huippuprofessorin oppiin Wieniin. Vaihto-opiskeluvuoden päätteeksi vuonna 2007 jouduin polkupyöräonnettomuuteen. Oli syntymäpäiväni, ja olimme pyöräilemässä vuorilla. Alaspäin tullessa puhelimeni tippui ja jarrutin. Pyörä pysähtyi kuin seinään ja tein korkean ilmalennon ja päädyin pää edellä asvalttiin. Leuka ja leukaniveleni murtuivat rytäkässä, mutta loppujen lopuksi selvisin vähällä. Olen hurjan onnellinen, että olen hengissä! Onnettomuuteni nähnyt mies kertoi olleensa varma, että kuolen tai vähintään halvaannun vakavasti. Takeita laulamiselle ei onnettomuuden jälkeen enää ollut. Onnettomuuden jälkeen elämää pohtiessani aloin miettiä uusia työmahdollisuuksia ja mahdollista alanvaihtoa.

Maria uusille urille

Kotiin palattuani kävin kahvilla lukioaikaisen ystäväni Jussin kanssa. Jussi oli perustanut juuri oman kiinteistönvälitystoimiston, ja hän pyysi minua välittäjäksi. Totesin, että työ ei ole minua varten: välittäjäthän ovat yli viiskymppisiä, miehiä, lievän pönäköitä ja puheet ja niiden asiapitoisuus jotain suunnilleen sinne päin olevaa. Tällainen oli nimittäin vahva käsitykseni ja stereotypiani välittäjistä, joka oli muodostunut etsiessämme itsellemme uutta kotia. Lupasin kuitenkin pohtia asiaa viikon ajan. Lopulta vastasin, että yritän välittäjän työtä, jos Jussi lupaa kouluttaa minut. Jussi auttoi minut alkuun, ja siitä välittäjän työni ja taipaleeni alkoi.

Aluksi toki intoa oli enemmän kuin taitoa, mutta vuosina 2009 ja 2010 minut palkittiin koko yrityksemme parhaana välittäjänä ja koko Suomen parhaana RE/MAX-välittäjänä. Sain myös ensimmäisenä suomalaisena RE/MAX-välittäjänä palkinnon erinomaisesta työstäni kansainvälisessä konferenssissa Orlandossa keväällä 2010. LKV-tutkinnon suoritin erinomaisin arvosanoin keväällä 2009.

Sami uusille urille

Ennen kiinteistönvälittäjän uraa työskentelin lähes kymmenen vuotta Kaartin Soittokunnassa trumpetistina. Ajatus yrittäjän vapaudesta ja yhteisestä yrittämisestä vei voiton, ja lähdin virkavapaan kautta uuden alan pariin syksyllä 2009. Olin ollut Marialle autokuskina loppusyksystä 2008, kun hänellä meni jalka poikki, ja tällöin olin nähnyt kiinteistönvälittäjän työtä muutaman arkisen sunnuntain verran. Siitä ajatus välittäjäksi lähtemisestä oikeastaan sai kipinän. Olihan Mariakin muusikkotaustaisena kehittynyt loistavaksi kiinteistönvälittäjäksi, joten miksen myös minä!
Marraskuussa 2010 alan vaihdosta tuli konkreettista, kun jätin eläkeviran ja ryhdyin kehittämään itseäni lisää kiinteistönvälittäjänä. LKV-tutkinnon suoritin keväällä 2012.

Kuivinen LKV Referenssit

Yhteisille uusille urille

Remaxin jälkeen työmme kiinteistönvälittäjinä ja yrittäjinä jatkui uudelleen perustetun Huom!:in parissa vuosina 2011-2014. Tämän jälkeen syksyllä 2014 perustimme kollegoidemme kanssa yhdessä Oho.-kiinteistönvälityksen. Tämä reilu kaksi vuotta itsenäisenä yrittäjänä täysin uuden Oho.-brändin alla, sekä uuden luominen on ollut kaiken kaikkiaan erittäin opettavaista aikaa, josta olen todella kiitollinen.

Nyt vihdoin on kuitenkin aika lähteä toteuttamaan omaa pitkäaikaista unelmaamme, johon olemme kasvaneet ja juurtuneet tämän kiinteistönvälitysmatkan varrella. Kuivinen LKV aloittaa toimintansa vihdoin ihan omalla  nimellämme ja olemme löytäneet unelmiemme paikan uudelle kivijalkaliiketilallemme, sekä lisäksi upean uuden upean myyntiassistentin joukkoomme, näistä kuulette lisää myöhemmin.  Tässä lyhykäisyydessään meidän tarinamme, kiva jos jaksoit viipyä seurassamme tänne saakka.