Kuivinen LKV Oy:n tarina

Elämä johtaa joskus polkujamme eri suuntaan kuin itse olisi ikinä osannut kuvitellakkaan. Kuivinen LKV:n tarina alkoi oikeastaan vuonna 2007, kun Maria päätyi välitystyön pariin, aikoinaan täysin sattumalta. Sami siirtyi alalle 2008 ja siitä lähtien olemme tehneet saumatonta yhteistyötä kotien ja asuntokauppojen parissa.

Saatuamme huikean kokemuksen maailman suurimmasta kiinteistönvälitysketjusta Remaxista sekä yhden Suomen suurimpien brändien, Huom!-ketjun, alla työskentelystä totesimme, että on aika katsoa miten omat siivet kantavat. Oho-kiinteistönvälityksen perustaminen kuuden kollegan kanssa oli hyvää harjoittelua ja sen rohkaisemana uskalsimme ottaa ratkaisevan askeleen ja perustaa oman kiinteistönvälitysyrityksen, Kuivinen LKV Oy:n.

Meillä oli jo pitkään itänyt haave omasta toimistosta ja lopulta palaset loksahtivat paikoilleen kuin jokin suurempi olisi ohjannut niitä oikeaan suuntaan. Olimme etsineet pitkään liiketilaa Etu-Töölöstä ja vuodenvaihteessa 2017 olimme jo saamassa erään mukavan tilan Töölönkadulta. Unelma Museokadun kulmassa sijaitsevasta liiketilasta kyti kuitenkin mielessä. Ehkäpä sen vuoro olisi joskus myöhemmin. Asia jäi silloin siihen.

Kohtalo puuttui peliin, kun emme saaneetkaan Töölönkadun liiketilaa. Soitimme Museokadun kulman isännöitsijälle. Ainahan kannattaisi kysyä ja pyytää heitä ilmoittamaan jos tila joskus vapautuu. Ihme ja kumma, tila oli irtisanottu ja juuri vapautumassa. Loppu sujuikin kuin saduissa ja saimme ihanan liiketilamme alkuvuodesta 2017 osoitteesta Museokatu 3. Siitä alkoi tarinamme Museokadun kulmassa, joka jatkuu edelleen. Kahden välittäjän perheyritys on nykyään kahdeksanhenkinen kiinteistönvälitysyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä, lämpimästi ja laadukkaan ammattitaitoisesti asiakkaita palvellen. Mikäli voimme auttaa sinua asuntoasioissa, soita ja rupatellaan lisää!

YHTEYSTIEDOT:

Kuivinen LKV Oy
Museokatu 3, 00100 Helsinki
Y-tunnus 2308076-0

Maria Kuivinen
maria@kuivinenlkv.fi
044 574 6727

Sami Kuivinen
sami@kuivinenlkv.fi
040 5727 872


Lue muiden tarinat täältä »

× Miten voimme auttaa?