Norah Anteerin tarina

Olen Norah, iloinen ja optimistinen myyntiassistentti, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Kokemusta tästä työstä minulle on ehtinyt jo muutaman vuoden karttua, ja alalle ajauduin ikään kuin sattumasta. Olen hyvin perhekeskeinen ihminen ja minulle lähellä sydäntä ovat luonto ja eläimet. Perheeni koostuu kuusi vuotiaasta koiraherra Arvista sekä poikaystävästäni. Pyrin tasapainoittamaan hektistä arkeani luonnossa liikkumisella, ja nykyisin lempiharrastukseni onkin yhteiset metsälenkit koirani kanssa. Luonnossa akut latautuvat ja mieli virkistyy.

Kunnianhimoisena ihmisenä teen aina parhaani ja onnistumisen tunne on minulle suurin motivaattori, oli sitten kyseessä työtehtävä tai suursiivous. Tulen loistavasti toimeen ihmisten kanssa ja viihdyn vieraassakin seurueessa. Uudet tilanteet inspiroivat minua, sillä silloin opin itsestäni aina jotakin uutta, joka taas ruokkii minua kehittämään itseäni ihmisenä.

  • Koulutus: Ylioppilas. Merkonomiopinnot vielä kesken, tavoite valmistumiselle on alkuvuosi 2018. Kiinteistöalan ammattitutkinnon opinnot starttaavat 2017 syksyn aikana ja tavoitteenani on suorittaa myös LKV.
  • Perhe: Koirani ja paras ystäväni Arvi sekä rakas avomieheni. Lähimmät sukulaiseni sekä ystäväni ovat myös minulle elämäni keskipisteitä.
  • Koti: Koti on minulle maailman tärkein paikka ja siksi juuri tämän alan parissa työskentely tuntuu hyvin luonnolliselta.
  • Motto: Arvosta ja kunnioita, sen minkä taaksesi jätät, sen edestäsi löydät. Jokainen meistä on saman arvoinen ja jokaisella meistä on väliä.
  • Harrastukset: Kaikenlainen luonnossa liikkuminen, välillä juosten, toisinaan hiljalleen metsässä kävellen ja eläimiä bongaillen, lisäksi kuntosalilla rehkiminen aina silloin tällöin. Koirani kanssa erilaiset palveluskoiralajit sekä ongelmakoirien ja koirien omistajien auttaminen. Sisustaminen on suuri intohimoni ja kotini kaapit notkuvatkin kaikenlaista piensisutukseen sopivaa, jotka aina vuodenaikojen mukaan kaivetaan esiin.
  • Palkinnot työstä: Tehokas ja aktiivinen arjen sankaritar, jolla ei sormi mene suuhun vaikeassakaan tilanteessa!
  • Minusta sanottua: Iloinen ja ihana, aikaansaava ja napakka, reilu ja luotettava ystävä.
  • Juuret: Klaukkalassa. Sopivasti landelta.

 

YHTEYSTIEDOT:

Norah Anteer
Myyntiassistentti
Puh: 040 5760 475
s-posti: norah@kuivinenlkv.fi


Lue muiden tarinat täältä »