Omakotitalo 4h+kt+2wc+kph+khh+s+ullakko

Saunaniementie 6 C 4, Saunalahti, Espoo

Hinta
569 000 €

Koko
162.5 m²

Vuosi
-

ENNAKKOMARKKINOINNISSSA laadukas yksitasoinen koti! Asunnossa tunnelmaa tilavaan olohuoneen ja keittiön yhdistelmään tuo takka, olohuoneesta käynti terassille. Makuuhuoneesta ja olohuoneesta ovi pesutiloihin ja tyylikkääseen saunaan. Erillinen wc lisää arjen toimivuutta. Kodinhoitotilat teknisen tilan yhteydessä. Yhteensä kolme erillistä makuuhuonetta. Lisätilaa ja mahdollisuuksia tuo koko asunnon pituinen käyttöullakko. Talot liitetään toisiinsa autokatoksella ja kattoterassilla.

Talon ulkoseinät rakennetaan energiatehokkaasta FinnEPS- harkosta ja ulkoseinä rapataan valkoiseksi. Alapohja rakennetaan myös FinnEPs- harkosta, lisäksi tuulettuva alapohjarakenne. Vesikattomateriaalina on harmaa konesaumattu pelti, lisäksi vesikourut ja kattoturvatuotteet. Rakennuksen lämmitys hoituu vesi-ilma-lämpöpumpulla, vesikiertoinen lattialämmitys koko alakerrassa ja käyttöullakolla. Talokohtainen iv-kone ja vesimittaus. Talot liitetään HSY vesihuoltoverkkoon.

Ilmoituksessa olevat kuvat ovat havainnekuvia jo tontille valmistuneesta asunnosta. Rakennustapaseloste on alustava ja oikeudet rakennustapaselosteen ja esitteen tietojen muuttamiseen pidätetään. Pintamateriaalit mainittu tarkemmin rakennustapaselosteessa, saattavat vaihdella kuvien pintamateriaaleista. Ostaja voi suunnittelu- ja rakentamisaikataulun sallimissa puitteissa esittää ostamaansa taloon kohdistuvia edellä kuvatusta suunnitellusta sisällöstä poikkeavia muutostoivomuksia. Rakentaja antaa ostajalle toteutettavissa
olevista muutoksista kirjallisen tarjouksen. Lisä- ja muutostyötilaukset tulee tehdä lisä- ja muutosaikataulussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, muussa tapauksessa asunnot rakennetaan suunnitelmien mukaisesti.

Lisätietoja:
Kiinteistönvälittäjä Sami Kuivinen
040-5727872
sami@kuivinenlkv.fi

Entäpä oman asuntosi myynti? Soita ja kutsu minut arviokäynnille. Käyntini on maksuton, eikä sido sinua mihinkään, mutta saat minulta arvokasta tietoa alueellasi toteutuneista kaupoista ja tämän hetkisestä markkinatilanteesta.

Yhteystiedot
 • Sami Kuivinen
 • KUIVINEN LKV Oy
 • sami@kuivinenlkv.fi
 • 0405727872
Sami Kuivinen

Kohdenumero9487989
Sijainti
 • Saunalahti
 • Saunaniementie 6 C 4
 • 02780
 • Espoo
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4h+kt+2wc+kph+khh+s+ullakko
Asuinpinta-ala m²162.5 m²
Yhteensä m²168 m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala on 92 m². Ullakko 70,5 m². Varasto 5,5 m².
Kerros2
Kerroksia2
VapautuminenMuu ehto

Velaton hinta569 000 €
Myyntihinta569 000 €
Lisätietoja maksuistaArviot maksuista tarkentuvat myöhemmin

YleiskuntoUusi
EnergialuokkaB2018

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi, betoni
Katto
 • Harjakatto
 • Konesaumattu peltikate

EnergialuokkaB2018
Tontin pinta-ala405.09 m²
Tontin omistusOma