525 000€

Auringonkuja 2, 02210 Olari

6h+k+2kph+s+ask.h+varastot
Viihtyisä koti isonkin perheen vaatimuksille keskeisellä sijainnilla palveluiden läheisyydessä! Alakerrassa on tyylikkäästi uusittu keittiö, jossa on integroidut kodinkoneet, ruokailutilan ja olohuoneen yhteydestä käynti isolle länsiterassille, jossa on myös yksityisyyttä. Tämän kerroksen vaaleasävyinen lautalattia tuo lämpöä ja viihtyisyyttä kotiin. Tässä kerroksessa myös makuuhuone, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc. Sisääntulon yhteydessä tasanne, jossa voit nauttia vaikkapa rauhallisen aamukahvihetken.

Yläkerrassa kolme erillistä makuuhuonetta ja aula, josta käynti parvekkeelle. Aula on muutettavissa helposti erilliseksi makuuhuoneeksi. Huoneiden yläpuolella avointa säilytystilaa, jonka voi ottaa myös parvikäyttöön. Talon henkeä vaalivat kattoikkunat, myös yläkerran vessassa. Vesikatto on uusittu täydellisesti vuonna 2014.

Kellarikerros on iso mahdollisuus moneen tarpeeseen. Autotallin ja teknisen tilan lisäksi löytyy säilytystiloja ja mahdollisuudet vaikkapa omalle kuntosalille, sisäseinät ovat siirreltävissä tarpeen mukaan. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Taloa on remontoitu merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana, muun muassa keittiö, märkätilat ja vessat ja lämmönvaihdin on uusittu.
Tässä talo, johon kannattaa tutustua tarkemmin. Tervetuloa esittelyyn tai ota suoraan yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä Sami Kuivinen
040-5727872
sami@kuivinenlkv.fi

Entäpä oman asuntosi myynti? Soita ja kutsu minut arviokäynnille. Käyntini on maksuton, eikä sido sinua mihinkään, mutta saat arvokasta tietoa alueellasi toteutuneista kaupoista ja tämän hetkisestä markkinatilanteesta.
Perustiedot
Sijainti
Espoo
Tyyppi
Omakotitalo
Velaton myyntihinta
525 000€
Myyntihinta
525 000€
Vapautumisen lisätiedot
Sopimuksen mukaan
Käyttöönottovuosi
1979
Kuvaus
6 h ja enemmän
Tilojen kuvaus
Lattiat: laatta
Seinät: maali
lattialämmitys tuulikaapissa.
Parveke.
Tilat ja varustelu
Oma sauna
Pinta-ala
133,0m2
Kokonaispinta-ala
179,0m2
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1-3
Kustannukset
Muut kustannukset
Vesi- ja jätevesi sekä puhtaanapito kulutuksen ja käytön mukaisesti. Sähkö käytön mukaan, vuonna 2016 sähkönkulutus ollut alle 6000 kWh.
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
939,0m2
Kohteen kuvaus
Parveke
Ei
Materiaalit, varustus ja lämmitys
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Tiilikate
Taloyhtiö
Keittiö
Kuvaus ja varusteet
Siemensin integroitu jääkaappipakastin, AEG:n liesi, puulattiat.
Oleskelutilat
Seinämateriaalit
Maalattu
Makuuhuoneet
Seinämateriaalit
Maalattu
Palvelut ja liikenneyhteydet
Kohdenumero
9578758